Ελλάδα

Γκριν: «Δεν έχουμε ξεχάσει το πόσο μας δυσκόλεψαν στην έδρα μας»

Δύσκολο περιμένει το ματς του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου ο Έρικ Γκριν, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να έχει συγκέντρωση και ετοιμότητα. «Όλα θα αρχίσουν από την άμυνά μας», τόνισε.

Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού blog που διατηρεί στο site του ΕΣΑΚΕ, στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο και ανέφερε ότι δεν θα έχει εύκολο έργο ο Ολυμπιακός. «Δεν έχουμε ξεχάσει το πόσο μας δυσκόλεψαν στον πρώτο γύρο», επεσήμανε ο Αμερικανός γκαρντ.

Αναλυτικά

Απόλυτη συγκέντρωση, τεράστια ετοιμότητα

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Για εμάς, ακόμη μια δύσκολη εβδομάδα τελείωσε και πλέον μπροστά μας έχουν ένα εξαιρετικά σημαντικό τριήμερο με δύο φοβερά δύσκολους αγώνες.

Αρχικά, παίζουμε στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό. Πρόκειται για μια ομάδα που αποδίδει καλό μπάσκετ μπροστά στο κοινό της και δεν έχουμε ξεχάσει πόσο μας δυσκόλεψαν στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στην έδρα μας. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Οι αντίπαλοι μας έχουν 7-1 μπροστά στο κοινό τους, κάτι που “μαρτυρά” πόσο καλή ομάδα είναι. Θεωρώ πως για άλλη μια φορά όλα θα αρχίσουν για εμάς από την άμυνα μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, πρέπει να πάμε στο ματς στο δικό μας ρυθμό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τους κρατήσουμε χαμηλά στην επίθεση.

Όπως σας είπα και νωρίτερα, εκτός από τον Κολοσσό Ρόδου, έχουμε να παίξουμε και με τον Άρη την Τετάρτη. Κάτι που κάνει το ματς με τον Κολοσσό Ρόδoυ ακόμη δυσκολότερο γιατί πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για 40 λεπτά.

Με εκτίμηση,

Έρικ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x