Ελλάδα

Γκριν: «Ήρθα για να γίνω ηγέτης της ΑΕΚ» (pics)

Σίγουρος για τον εαυτό του κι έτοιμος να αναλάβει ηγετικά καθήκοντα στην ΑΕΚ δήλωσε κατά την άφιξή του στην Αθήνα ο Μάικ Γκριν.

Γεμάτος αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία παρουσιάστηκε κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Μάικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σωτήρη Μανωλόπουλο για την προετοιμασία της ομάδας.

«Ήρθα για να γίνω ηγέτης της ομάδας. Γι' αυτό υπέγραψα. Ξέρω πως υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις. Είμαι ανυπόμονος να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε.

Ο πρώην άσος της Καρσίγιακα έμαθε αρκετά για τη νέα του ομάδα από τον συμπαίκτη του στην τουρκική ομάδα και πρώην κιτρινόμαυρο, Τζέι Κόβαν Μπράουν. «Μου είπε πολλά καλά πράγματα για την ομάδα αλλά και την πόλη. Με προετοίμασε εξαιρετικά. Βέβαια θα δω κι από μόνος μου πράγματα».

Γνωρίζει, πάντως, και κάποιους από τους νέους του συμπαίκτες. «Ξέρω τον Ντούσαν Σάκοτα με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στη Βαρέζε. Ξέρω λίγο και τον Ντελρόι Τζέιμς αλλά τους υπολοίπους θα τους γνωρίσω εδώ».

Περιγράφοντας τον εαυτό του και το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, είπε: «Είμαι παίκτης που βγάζει αρκετό πάθος στο παρκέ. Μου αρέσει να εκτελώ τρίποντα και να βοηθήσω στην οργάνωση. Θέλω να κάνω τα πάντα πάνω στο παρκέ».

Ο ίδιος θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στο Basketball Champions League και στοχεύει ψηλά. «Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε μία τέτοια διοργάνωση θες να πας μακριά. Θέτουμε ψηλά τον πήχη εκεί».

inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x