Euroleague

Γκριν: «Να βγούμε μπροστά και για τους απόντες»

Το σύνθημα της νίκης στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ, έδωσε ο Έρικ Γκριν, κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούπολη. «Να βγούμε μπροστά και για τους απόντες» τόνισε.

Την άποψη ότι αν ο Ολυμπιακός παίξει με βάση τις δυνατότητές του, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, εξέφρασε ο Έρικ Γκριν, κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αυριανού (23/2) αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague.

«Είναι ένα παιχνίδι μεγάλο, σημαντικό και για τις δύο ομάδες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για 40 λεπτά. Θα είναι διαφορετικό ματς σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου. Τώρα θα παίξει ο Μπογκντάνοβιτς, θα είναι μπροστά στο δικό τους κοινό και όλα αυτά το κάνουν τελείως διαφορετικό. Όμως, είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω για τους αντιπάλους μας, αλλά για το τι κάνουμε εμείς. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ερωτώμενος για τις απουσίες των Βασίλη Σπανούλη και Πάτρικ Γιανγκ, απάντησε: «Θα πρέπει να βγω μπροστά, όταν έχουμε τραυματίες και σημαντικούς παίκτες εκτός, ξέρω ότι θα έχω έναν διαφορετικό ρόλο. Όλοι πρέπει να βγούμε μπροστά, το ίδιο και εγώ. Για εμάς, αυτό που μετράει είναι η νίκη, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο καλύτερος. Θέλουμε να νικήσουμε, γιατί ο στόχος είναι το πλεονέκτημα έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x