Euroleague

Γκριν: «Να πάρουμε μάθημα και να συνεχίσουμε»

Στο μάθημα που πήραν στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Ευρωλίγκας στάθηκε μετά τη λήξη του ματς στην Κωνσταντινούπολη ο Ερικ Γκριν.

Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είχαν καλή άμυνα και στάθηκε στην καταπληκτική εμφάνιση του Ούντο. Χαρακτήρισε απίστευτη εμπειρία τη συμμετοχή του φάιναλ φορ και ελπίζει να αγωνιστεί ξανά σε έναν τελικό Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε καταπληκτική τη φετινή σεζόν, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν.

Αναλυτικά: «Η άμυνα ήταν το ‘κλειδί’, η άμυνά τους ήταν καλή. Ο Ούντο ήταν καταπληκτικός, έλεγξε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έτσι είναι, όμως, το μπάσκετ... Πρέπει να μάθουμε από το αποψινό παιχνίδι και να προχωρήσουμε.

Η συμμετοχή μου στο Final 4 ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μου, αλλά θα ήθελα να μου δοθεί ξανά αυτή η ευκαιρία να παίξω ξανά σε τελικό Final 4. Έχουμε υπέροχη σεζόν, ξεπεράσαμε τραυματισμούς, μείναμε μαζί, ξεπεράσαμε το μεγάλο εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ και φτάσαμε ως εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x