Ελλάδα

Γκριν: «Το 200% για το πρωτάθλημα»

Σύνθημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό στέλνει ο Έρικ Γκριν, ο οποίος χαρακτήρισε σπουδαίο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο ΣΕΦ.

Μήνυμα εν όψει της έναρξης των τελικών από τον Έρι Γκριν μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δώσει το 200% κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας: «Οτιδήποτε λιγότερο, θα μας κοστίσει». Ο άσος των «ερυθρόλευκων» χαρακτήρισε σπουδαίο αντίπαλο το «τριφύλλι» και μίλησε για τα στοιχεία που δεν πρέπει να παρουσιάσει η ομάδα.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο, καθώς το πρώτο ματς γίνεται την Κυριακή (28/05, 21:00) στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά

Το 200% για τον τίτλο

Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα. Η ώρα των μεγάλων τελικών έφτασε και είμαι ενθουσιασμένος. Όλη τη χρονιά, παλεύαμε για να φτάσουμε εδώ. Να παίξουμε στους τελικούς έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Και τα καταφέραμε. Πλέον, απέχουμε τρεις νίκες από τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, ο οποίος θα είναι ο τρίτος σερί για την ομάδα μας εάν καταφέρουμε να τον κατακτήσουμε.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος και θα πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνάμεων μας για να φτάσουμε στον τίτλο. Οτιδήποτε λιγότερο, θα μας κοστίσει. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι τελικοί και η αντιπαλότητα να μείνει μόνο μέσα στο παρκέ, παρακαλώ τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν με τη φωνή τους και μόνο.

Από τη μεριά μας, εμείς οι αθλητές, να κάνουμε το σωστό, να μην προκαλούμε και να βοηθήσουμε όλοι να γίνουν σπουδαίοι τελικοί. Αγωνιστικά, θεωρώ πως και οι δύο ομάδες είναι στο επίπεδο ετοιμότητας και φόρμας που θα ήθελαν και όλα εκτιμώ θα κριθούν σε λεπτομέρειες, όπως οι φθηνοί πόντοι, τα αβίαστα λάθη και τα ριμπάουντ.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βρουν εύκολους πόντους και ρυθμό. Το μυστικό κατά τη γνώμη μου είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας και μέσω της άμυνας μας να βρούμε ρυθμό στην επίθεση.

Με εκτίμηση,

Έρικ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x