Ελλάδα

Γλυνιαδάκης: «Θέλουμε τη νίκη στην Τρίπολη»

Για τη σημασία του σαββατιάτικου (16/1) αγώνα της Κηφισιάς με τον Αρκαδικό, στην Τρίπολη, μίλησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κηφισιάς πως η ομάδα των βορείων προαστίων έχει βελτιωθεί, σημείωσε πως αυτό φάνηκε στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, το ερχόμενο Σάββατο.

«Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ομάδα τον τελευταίο μήνα και παίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε για περισσότερο χρόνο μέσα στο παρκέ.

Χθες, με τον Παναθηναϊκό, θέλαμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας
», είπε αρχικά.

«Τελείωσε ο πρώτος γύρος της Basket League. Το Σάββατο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Κάθε ματς από δω και πέρα είτε σε ανεβάζει είτε σε ρίχνει πολύ βαθμολογικά, καθώς είναι πολλές οι ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη στην Τρίπολη από μία ομάδα που παίζει… τη ζωή της», πρόσθεσε ο έμπειρος σέντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x