Ελλάδα

Γνωρίστε από κοντά τους παίκτες του Άρη

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους παίκτες του Άρη θα έχουν όσοι επισκεφτούν την μπουτίκ του συλλόγου σήμερα (12/09), όπως ανακοίνωσε η «κίτρινη» ΚΑΕ.

Να γνωρίσετε από κοντά και να συνομιλήσετε με τους παίκτες του Άρη, οι οποίοι θα υπογράψουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους, σας παροτρύνει η «κίτρινη» ΚΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (12/09).

Όπως αναφέρεται, ήρθε η ώρα οι φίλοι της ομάδας να συναντήσουν τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς θα παραβρεθούν στην μπουτίκ του συλλόγου σήμερα (12/09), ενώ αύριο (13/09) θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του «Αυτοκράτορα» για την υπόλοιπη εβδομάδα.

Αναλυτικά

«ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ «ΝΕΟ» ΑΡΗ!

Ο «νέος» ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε την Κυριακή (11/9) ενώπιον των φιλάθλων του, στο μεγάλο φιλικό παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης CSKA Moscow. Πλέον, ήρθε η ώρα για τους φίλους της ομάδας μας να γνωρίσουν από κοντά την «οικογένεια» του «Αυτοκράτορα» και να κερδίσουν δώρα, σε μία σειρά εκδηλώσεων που θα γίνει στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Σήμερα Δευτέρα (12/9), στις 18:30, καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ θα βρεθούν στην ARIS BC Boutique “The Legend Store”, όπου θα μοιράσουν αυτόγραφα στους φιλάθλους οι οποίοι θα δώσουν το «παρών». Είναι μία ευκαιρία για να γνωρίσει από κοντά ο κόσμος τον «νέο» ΑΡΗ, να φωτογραφηθεί και να συζητήσει με τους παίκτες μας.

Αύριο Τρίτη (13/9) θα ανακοινωθεί το υπόλοιπο πρόγραμμα της εβδομάδας, με διαγωνισμούς και δώρα για τους φιλάθλους
».

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με τους παίκτες του Άρη θα έχουν όσοι επισκεφτούν την μπουτίκ του συλλόγου σήμερα (12/09), όπως ανακοίνωσε η «κίτρινη» ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x