Ελλάδα

Γολέμης: «Να είναι γιορτή, αλλά αφόρητος ο περιορισμός για τα μέτρα ασφαλείας»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, ευχήθηκε ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη να είναι γιορτή, αλλά υποσημείωσε πως με τα μέτρα ασφαλείας αυτό δεν είναι εύκολο.

Την ικανοποίησή του για τη συναίνεση Παναθηναϊκού και Άρη για την έδρα του τελικού, αλλά και τον προβληματισμό του επειδή λόγω των μέτρων τάξης δεν μπορούν να δουν τον τελικό Κυπέλλου όλοι όσοι θα ήθελαν εξέφρασε ο δεύτερος αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, στη συνέντευξη Τύπου.

«Βρίσκομαι με πολλή χαρά σε αυτό το χώρο που έχει ιδιαίτερη ιστορία. Ήμουν στη συνάντηση των δύο ομάδων όπου και συμφωνήθηκε να γίνει εδώ ο τελικός. Αυτό σημαίνει πάρα πολλά. Ο τελικός γίνεται εδώ και στόχος όλων και της ομοσπονδίας είναι να γίνει μια μεγάλη γιορτή, να κερδίσει ο καλύτερος και να τιμήσουμε το θεσμό. Καλώ όλους να περνάτε το μήνυμα της γιορτής. Δυστυχώς το γήπεδο είναι μικρό κι έχουμε τον αφόρητο περιορισμό των θέσεων από την αστυνομία και δεν μπορούν να απολαύσουν τον τελικό όσοι θα ήθελαν. Διαπίστωσα πόσο μεγάλη επιθυμία υπάρχει στον κόσμο να έρθει να δει το παιχνίδι», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x