Ελλάδα

Γουέαρ: «Ήξερα πως έπρεπε να καθοδηγήσω την ομάδα»

Ο Κέβιν Γουέαρ αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής στην Α1 και μίλησε για τη διάκριση αυτή και την πορεία του Γυμναστικού Λάρισας Φάρου.

Με 28 βαθμούς στο ράνκινγκ (24 πόντοι με 5/5 βολές, 8/17 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 10 ριμπάουντ, μια ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, τρία κλεψίματα και τέσσερα λάθη σε 32’ συμμετοχής) ο Κέβιν Γουέαρ οδήγησε τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο σε σημαντική νίκη επί του Κοροίβου και πήρε το βραβείο του MVP της 9ης αγωνιστικής.

«Δεν είχα σκεφτεί καθόλου ότι θα μπορούσα να είμαι ο MVP της αγωνιστικής. Συνήθως εστιάζω περισσότερο στο εκάστοτε παιχνίδι και στα τελευταία παιχνίδια δεν είχαμε πάει καλά, οπότε ήξερα ότι σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να είμαι πραγματικά ο καθοδηγητής και ο καλύτερος παίκτης χωρίς δικαιολογίες», ανέφερε για τη διάκρισή του ο 24χρονος γκαρντ και πρόσθεσε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δυνατό, πολύ δυνατό θα έλεγα και από τα πιο ανταγωνιστικά στα οποία έχω υπάρξει ως παίκτης».

Όσο για το πού θεωρεί πως μπορεί να φτάσει η ομάδα του; «Εμείς κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε φορά το εκάστοτε ματς. Έχουμε μια νέα ομάδα όπου πολλά παιδιά ακόμη δεν έχουν καταλάβει τον ρόλο που πρέπει να έχουν στην ομάδα, οπότε ακόμη μαθαίνουμε. Και από αυτή τη νίκη ελπίζω να πάρουμε πράγματα για να χτίσουμε την ομάδα στις βάσεις που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x