Ελλάδα

Γουίλιαμς: «Να γίνω κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού»

Αποφασισμένος να γράψει ιστορία με τον Παναθηναϊκό ήρθε το μεσημέρι από τις ΗΠΑ το νέο απόκτημα της ομάδας, Έλιοτ Γουίλιαμς. «Θέλω να γίνω κομμάτι της παράδοσης του συλλόγου», είπε.

Χαμογελαστός, παρά το υπερατλαντικό ταξίδι, έφτασε λίγο μετά τις 16:00 στην Αθήνα ο Έλιοτ Γουίλιαμς. Το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού έδειξε αποφασισμένος να προσφέρει άμεσα στην ομάδα και να γράψει ιστορία με τη φανέλα της.

«Ξέρω καλά πως πρόκειται για μεγάλη ομάδα με μεγάλη παράδοση και πολλούς τίτλους. Ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό ήταν για να γίνω κομμάτι αυτής της ιστορίας. Γνωρίζω καλά τον Νικ Καλάθη από το NCAA και τον Κούζμιτς, με τον οποίο πήραμε μαζί το πρωτάθλημα πέρσι στο NBDL», τόνισε ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ, τον οποίο υποδέχτηκε ο Σάνι Μπετσίροβιτς.

Όσο για το αν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί γρήγορα δεδομένου ότι θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, είπε: «Δεν θα έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Το μπάσκετ είναι ίδιο παντού. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να μάθω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο την Πέμπτη στον αγώνα με τον Αρκαδικό στο ΟΑΚΑ, αφού το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πατρών έρχεται πολύ νωρίς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x