Euroleague

Γουόλτερς: «Έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Πανευτυχής ήταν ο Νέιτ Γουόλτερς μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Παναθηναϊκού, καθώς το ροζ φύλλο ήταν μονόδρομος για την ομάδα του.

Το «κλειδί» της νίκης επί του Παναθηναϊκού ήταν η αλλαγή της άμυνας της Ζαλγκίρις στο δεύτερο ημίχρονο, όπως δήλωσε ο Νέιτ Γουόλτερς, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του ήθελε πολύ το ροζ φύλλο, προκειμένου να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή της.

«Ήμουν πολύ ανήσυχος όταν τραυματίστηκα στον αστράγαλο, γιατί δεν ήξερα τη σοβαρότητα. Αλλά, ένιωσα καλά και είμαι χαρούμενος που πήραμε μία σημαντική νίκη. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στο παρκέ γιατί με είχε ανάγκη η ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Νέιτ Γουόλτερς και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο του ματς, αλλάξαμε την άμυνά μας και οι αντίπαλοι αναγκάστηκαν να πάρουν δύσκολα σουτ. Νομίζω ότι έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση. Όλοι πρέπει να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Αλλά, σήμερα κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα και καταφέραμε να βάλουμε τα τρίποντα. Ήταν ένας μακρύς μήνας. Δεν παίζαμε καλά και αυτό ήταν ενοχλητικό. Πραγματικά, θέλαμε πολύ τη νίκη και ίσως να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x