Euroleague

Γουότερς: «Ο κόουτς με βοηθάει, θέλει να βρω αυτοπεποίθηση»

Πανευτυχής ήταν ο Ντόμινικ Γουότερς, καθώς το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ντόμινικ Γουότερς, καθώς συνδυάστηκε με τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods, με τον Αμερικανό γκαρντ να προσθέτει στη συνέχεια πως χρειάζεται ακόμη δέκα ημέρες για να προσαρμοστεί απόλυτα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Δεν γίνεται καλύτερο ντεμπούτο από μια τέτοια νίκη σε ντέρμπι. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Ήταν φανταστικό να παίζω σε αυτή την ατμόσφαιρα. Πίστεψα ότι το πρώτο μου σουτ ήταν καλό και θα έμπαινε. Μπήκε το επόμενο. Θέλω απλά να είμαι μέρος της ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ στην κάμερα της ΕΡΤ και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Είμαστε δυο βήματα πιο μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ξεχωρίσουμε στην κορυφή. Είναι μια καλή αρχή. Θέλαμε να τους νικήσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Μαθαίνω τα πάντα, προσπαθώ να βελτιωθώ. Θα μου πάρει άλλες 10 μέρες για να έχω απόλυτη αυτοπεποίθηση. Ο κόουτς με βοηθάει, θέλει να βρω αυτοπεποίθηση. Θα είμαι έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x