NBA

Γράφτηκε… Love στόρι στο Κλίβελαντ!

Πλημμύρισε με… αγάπη τους Χιτ ο Κέβιν Λοβ! Κάνοντας όργια και βάζοντας 32 πόντους σε ένα ημίχρονο, οδήγησε τους Καβαλίερς σε άνετη νίκη επί του Μαϊάμι. Αποβλήθηκε ο Λεμπρόν, μεγάλο διπλό για Ουίζαρντς

Οι Χιτ είχαν το όνομα, αλλά ο Κέβιν Λοβ παρουσιάστηκε… καυτός τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Μετατρέποντας σε one man show το παιχνίδι στην «Quicken Loans Arena» και πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, ο φόργουορντ των Καβαλίερς οδήγησε σε μια πολύ πιο εύκολη νίκη απ’ όσο δείχνει το τελικό 108-97 επί του Μαϊάμι.

Ο Λοβ πρόλαβε να πετύχει τους 32 από τους 38 συνολικά πόντους του στο πρώτο ημίχρονο (!) και καθάρισε μόνος του το παιχνίδι. Φτάνοντας λοιπόν τη διαφορά ακόμα και στο +34, οι Καβαλίερς δεν είχαν πρόβλημα ούτε μετά την πρώτη αποβολή στην καριέρα του Τζέιμς (με δυο τεχνικές ποινές στο τέλος της τρίτης περιόδου).

Κάτι από Λεμπρόν ωστόσο θύμιζε την ίδια ώρα στη Μινεσότα ο Ότο Πόρτερ. Παίρνοντας τους Ουίζαρντς πάνω του -λόγω της απουσίας του Γουόλ και της κακής εμφάνισης του Μπιλ- ο φόργουορντ της Ουάσινγκτον πέτυχε 22 πόντους, αλλά κυρίως το νικητήριο τρίποντο επί των Τίμπεργουλβς 25’’ πριν τη λήξη.

Έτσι, πήγε στράφι η καλή εμφάνιση του Τάουνς (20 πόντοι, 17 ριμπάουντ) και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες (89-92) έπειτα από ένα μικρό σερί ηττών.

Κατά τ’ άλλα, το γνωστό δίδυμο των Μπούκερ και Γουόρεν έκανε όργια στο Σικάγο (33 και 25 πόντους αντίστοιχα) και επέτρεψε στους Σανς να φύγουν με το 104-99 επί των αδύναμων Μπουλς.

Όσο για τους φορμαρισμένους Τζαζ, έκαναν πλάκα απέναντι στους Νάγκετς και διαθέτοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (κορυφαίος εκ των οποίων ήταν ο Φέιβορς με 24) σάρωσαν την ομάδα του Ντένβερ με 107-76.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x