Ελλάδα

Π. Αγγελόπουλος: «Θέλουμε να είμαστε στο Παρίσι»

«Η καλύτερη δυνατή κλήρωση αν αναλογιστούμε ότι προερχόμαστε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας», σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στους αντιπάλους των Πειραιωτών στην πρώτη φάση της φετινής Ευρωλίγκας. Επίσης έθεσε πρωταρχικό στόχο τη συμμετοχή στο Final-4 που θα γίνει στο Παρίσι, «θέλουμε να βρεθούμε στο Παρίσι και γι΄αυτό θα παλέψουμε». «Να φτάσουμε το ίδιο ψηλά με πέρσι», ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

«Η καλύτερη δυνατή κλήρωση αν αναλογιστούμε ότι προερχόμαστε από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας», σχολίασε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αναφερόμενος στους αντιπάλους των Πειραιωτών στην πρώτη φάση της φετινής Ευρωλίγκας. Επίσης έθεσε πρωταρχικό στόχο τη συμμετοχή στο Final-4 που θα γίνει στο Παρίσι, «θέλουμε να βρεθούμε στο Παρίσι και γι΄αυτό θα παλέψουμε». «Να φτάσουμε το ίδιο ψηλά με πέρσι», ζήτησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, «η πρώτη φάση αποτελεί πάντα την προετοιμασία για τη συνέχεια και γι' αυτό το λόγο πρέπει να δουλέψουμε καλά σε αυτή τη φάση», σημείωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.


Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Θεωρώ ότι από το δεύτερο γκρουπ επιλογής είχαμε την καλύτερη δυνατή κλήρωση. Θέλουμε να είμαστε στο Παρίσι και θα παλέψουμε και γι' αυτό το στόχο».

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Είναι πολύ νωρίς για αναλύσεις αφού οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους. Σίγουρα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά θεωρώ ότι η ίδια η διοργάνωση μας έχει δείξει πως είναι πιο σημαντική η κλήρωση του Top-16, χωρίς να θέλω να πω, πως δεν έχει σημασία κι αυτή η κλήρωση. Εμείς έχουμε ως στόχο να φτάσουμε το ίδιο ψηλά με πέρσι, θέλουμε σε κάθε παιχνίδια και ανεξαρτήτου αντιπάλου να δείχνουμε το καλύτερο δυνατό μας πρόσωπο και μ' αυτά κατά νου θα ξεκινήσουμε το φετινό... ταξίδι».

Θοδωρής Παπαλουκάς: «Η πρώτη φάση αποτελεί πάντα την προετοιμασία για τη συνέχεια και γι' αυτό το λόγο πρέπει να δουλέψουμε καλά σε αυτή τη φάση. Ο Ολυμπιακός μετά από πολλά χρόνια είναι επικεφαλής σε όμιλο και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε, έτσι ώστε να δυναμώσουμε το όνομα της ομάδας.»

Χρήστος Σταυρόπουλος: «Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Να είμαστε και φέτος στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Το να χαρακτηρίσεις εύκολη ή δύσκολη μια κλήρωση είναι ριψοκίνδυνο, αφού όλες οι ομάδες είναι σε μια φάση δημιουργίας».

Νίκος Μπουντούρης: «Σίγουρα το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες οποιαδήποτε αντίπαλου και πάντα οι κληρώσεις κρίνονται από τα αποτελέσματα. Ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για τους στόχους του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x