Ελλάδα

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Κυριακή ο Λεωνίδας Κασελάκης, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών! Αμέσως μετά τη νίκη στον τελικό επί της Γαλλίας, ο φόργουορντ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, φωνάζοντας ό,τι ακριβώς ζητούσε όλη η Ελλάδα: «Σήκωσε το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω»!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει από την Κυριακή ο Λεωνίδας Κασελάκης, μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Ανδρών! Αμέσως μετά τη νίκη στον τελικό επί της Γαλλίας, ο φόργουορντ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, φωνάζοντας ό,τι ακριβώς ζητούσε όλη η Ελλάδα: «Σήκωσε το, το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω»!

Σήκωσε το, το τιμημένο δεν μπορώ να περιμένω. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και τους προπονητές που μας έκαναν να γίνουμε ομάδα και να καταφέρουμε να πάρουμε την κούπα», ήταν οι δηλώσεις του Κασελάκη.

Στους 94,6 μίλησαν και οι:

Χάρης Γιαννόπουλος: «Δεν μπορείς να πιστέψεις στη μέση ενός αγώνα ότι υπάρχει περίπτωση να χάσεις. Αν το πιστέψεις τότε το παιχνίδι έχει τελειώσει. Είμαι πολύ χαρούμενος και αισθάνομαι δέος που κατακτήσαμε το μετάλλιο».

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Είμαστε ευχαριστημένοι και αποδείξαμε το αξίζαμε. Τα δώσαμε όλα στο παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ο οποίος μας βοήθησε από την αρχή»

Ζήσης Σαρικόπουλος: «Ανεπανάληπτη εμπειρία. Στους τελικούς δεν υπάρχουν προγνωστικά. Η Γαλλία είναι καλή ομάδα, την σεβαστήκαμε, αλλά αποδείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι»

Κώστας Παπανικολάου: «Το κάθε μετάλλιο είναι ξεχωριστό. Είναι όνειρο να παίξουμε στην Ανδρών όλοι μαζί και να έχουμε μία τέτοια επιτυχία. Είμαστε καταπληκτική παρέα. Δείχνουμε ότι υπάρχει συνέχεια από πίσω και ότι η Εθνική δεν είναι πυροτέχνημα».

Γιώργος Μπόγρης: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα ακόμα. Είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, με την Εθνική και την μεταγραφή μου στον ΠΑΟ. Δεν έχω λόγια. Ήταν το καλύτερο τέλος στην καριέρα μου στις μικρές εθνικές ομάδες. Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να στελεχώσω κάποια στιγμή και την Εθνική ανδρών. Αυτό είναι ένα όνειρο».

Νίκος Παππάς: «Το σημαντικό είναι ότι κρεμάσαμε το χρυσό μετάλλιο πάνω μας, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι αποδεικνύουμε αν αξίζουμε ή όχι. Από εκεί και πέρα είναι θέμα του καθενός να δείξει ότι αξίζει χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή του στην ομάδα του. Πλέον ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου. Αυτή η φουρνιά έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και στόχος είναι και πάλι το χρυσό. Θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά».

Κώστας Μίσσας: «Θα έλεγα ότι είναι ένα πολύ σημαντικό καλοκαίρι για μένα. Οι προορισμοί ήταν τρομεροί, τόσο για τα κορίτσια όπως και για αυτά τα παιδιά που έκαναν την υπέρβαση μετά το Ευρωπαϊκό Εφήβων. Αυτά τα παιδιά έχουν κίνητρο και είναι πιο εύκολο να δουλέψεις μαζί τους».

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας ΕΟΚ): «Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που πάλεψαν για το χρυσό. Αυτά τα παιδιά έχουν το ταλέντο και την ψυχική δύναμη να νικήσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Πρέπει να τα προσέξουμε αυτά τα παιδιά και να τα προστατέψουμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x