Ελλάδα

Νίκολας: «Δεν χάθηκε τίποτα»

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού, την οποία απέδωσε στα λάθη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ντρου Νίκολας τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού, την οποία απέδωσε στα λάθη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ντρου Νίκολας τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει κάτι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Είναι ανεπίτρεπτο να κάνει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό 16 λάθη. Έβαλαν και οι αντίπαλοι κάποια τρελά καλάθια στο τέλος του χρόνου. Τους δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός, είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει να φοβάται κανέναν. Τους περιμένουμε στο δεύτερο γύρο. Τίποτα δεν έχει κριθεί».

Ο Νίκολα Πέκοβιτς είπε από την πλευρά του: «Κάναμε πολλά λάθη, ήμασταν άστοχοι και νευρικοί. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο γιατί. Χάσαμε από δικά μας λάθη κι όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος», ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: «Υποπέσαμε σε πολλά αβίαστα λάθη. Δώσαμε πολλές δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στον Ολυμπιακό, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν τις άφησε ανεκμετάλλευτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x