Ελλάδα

Πέκοβιτς: «Καμία σχέση με την Τετάρτη»

Μεταμορφωμένος προς το χειρότερο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ κι εκεί απέδωσε ο Νίκολα Πέκοβιτς την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Μεταμορφωμένος προς το χειρότερο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ κι εκεί απέδωσε ο Νίκολα Πέκοβιτς την ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Δεν ήμασταν καλοί και η εμφάνισή μας δεν είχε καμία σχέση με αυτή της Τετάρτης. Ήμασταν άστοχοι και χάσαμε πολλά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ξεφύγει στο τρίτο δεκάλεπτο. Αυτά όμως έχει το μπάσκετ. Πλέον είμαστε στο 1-1 και ετοιμαζόμαστε για το ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, όπου πιστεύω πως θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι», είπε ο Μαυροβούνιος σέντερ, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και σίγουρα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή των Τίμπεργουλφς, Κερτ Ράμπις, και τον πρόεδρο της ομάδας, Ντέιβιντ Καν. Ο ίδιος πάντως δεν θέλησε να σχολιάσει την παρουσία των δύο ανθρώπων των «λύκων». «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος μόνο στους τελικούς και τη μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Θέλω πολύ να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα», ανέφερε.

Ο Μιλένκο Τέπιτς, που έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε καλά και υπήρχαν αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στην τρίτη περίοδο ήμασταν νευρικοί και άστοχοι, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να πάρει μια διαφορά που δεν καταφέραμε να μειώσουμε. Εκεί πιστεύω πως κρίθηκε και το παιχνίδι. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός στην άμυνα ενώ εμείς δεν κάναμε καν φάουλ. Τώρα κοιτάζουμε τον αγώνα της Τετάρτης στην έδρα μας και ελπίζω να πάρουμε ξανά προβάδισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x