Ελλάδα

Αισιοδοξία για παραμονή του «Ζοτς»

Λίγο πριν τις 15:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Το κλίμα ήταν καλό και όλα δείχνουν πως η ενδεκαετής συνεργασία θα συνεχιστεί. Ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν πριν την αποψινή φιέστα για την απονομή του τροπαίου, ενδεχομένως και στη διάρκεια αυτής.

Λίγο πριν τις 15:00 ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες. Το κλίμα στη συνάντηση ήταν καλό και όλα δείχνουν πως η ενδεκαετής συνεργασία θα συνεχιστεί. Ανακοιώσεις αναμένεται να γίνουν πριν την αποψινή φιέστα για την απονομή του τροπαίου, ενδεχομένως και στη διάρκεια αυτής.

Στη συνάντηση υπήρχαν τομείς στους οποίους συμφώνησαν και άλλοι στους οποίους διαφώνησαν οι δύο πλευρές. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες συζητήσεις για ανανέωση συνεργασίας, οι δύο πλευρές δεν χρειάστηκαν απλώς πέντε λεπτά για να τα βρουν. Οι απολαβές του προπονητή δεν ήταν το μεγαλύτερο ζήτημα στη συζήτησή τους, αλλά οι εγγυήσεις για τη διατήρηση του κορμού της ομάδας, καθώς και κάποιες αλλαγές σε οργανωτικό επίπεδο ήταν τα βασικά αιτήματα του «Ζοτς». Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ από την πλευρά τους προσπάθησαν να... προετοιμάσουν τον προπονητή για μείωση του μπάτζετ λόγω της κρίσης και της αύξησης της φορολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x