Ελλάδα

Πρίφτης: «Είμαστε ομάδα… σοκαρισμένη»

Δεν μπόρεσε να χαρεί την τρίτη συνεχομένη νίκη των παικτών του, ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης. Κι αυτό λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών που έχει στην ομάδα του. «Εμείς είμαστε μια ομάδα σοκαρισμένη, γιατί σε κάθε αγώνα έχουμε και έναν τραυματισμό», σχολίασε ο κόουτς του μακεδονικού συλλόγου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αμαρουσίου με 79-58.

Δεν μπόρεσε να χαρεί την τρίτη συνεχομένη νίκη των παικτών του, ο προπονητής της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης. Κι αυτό λόγω των αλλεπάλληλων τραυματισμών που έχει στην ομάδα του. «Εμείς είμαστε μια ομάδα σοκαρισμένη, γιατί σε κάθε αγώνα έχουμε και έναν τραυματισμό», σχολίασε ο κόουτς του μακεδονικού συλλόγου μετά τη μεγάλη νίκη επί του Αμαρουσίου με 79-58 και συνέχισε: «Δύο μέρες πριν το τζάμπολ της σημερινής αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Χαφ και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες, ενώ κατά την διάρκεια του ματς δέχθηκε ένα χτύπημα στην μέση ο Παπανικολάου».

Όσον αφορά στην βοήθεια που πρoσέφεραν οι φίλαθλοι της Καβάλας οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμίτσας, είπε: «Ο κόσμος μας έδωσε ανέλπιστη βοήθεια σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Αυτό που έδειξαν οι παίκτες μου είναι ότι έχουν ψυχή γιατί έπαιξαν και για εκείνους που έλειπαν».

Ο κ. Πρίφτης αναφέρθηκε και στον προκάτοχο του στον πάγκο της Καβάλας και αντίπαλο προπονητή στο Μαρούσι, Βαγγέλη Αλεξανδρή, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια: «Το ότι είμαστε εδώ, σε αυτή την ομάδα και δουλεύουμε στην Α1, το οφείλουμε στον κόουτς Αλεξανδρή που κράτησε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία».

Από την πλευρά του ο Μπράνκο Γιόροβιτς δήλωσε: «Έχουμε στόχο σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε και για τα παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι για την νίκη την οποία και πετύχαμε και ευχαριστούμε τον κόσμο που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν συγκλονιστικός για να ξεπεράσουμε τις απουσίες μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x