Ελλάδα

«Γιατί όχι και πεντάρι ο Διαμαντίδης;»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρόσθεσε απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας ακόμη μία «μυθική» εμφάνιση και ο Παναθηναϊκός μια νίκη που του ανοίγει το δρόμο για την πρωτιά του ομίλου του στην Ευρωλίγκα. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως μετά τον τραυματισμό και του Μπατίστ, δεν αποκλείεται ο Μήτσος στο ματς κόντρα στον Άρη να παίξει και πεντάρι!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πρόσθεσε απέναντι στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας ακόμη μία «μυθική» εμφάνιση και ο Παναθηναϊκός μια νίκη που του ανοίγει το δρόμο για την πρωτιά του ομίλου του στην Ευρωλίγκα.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως μετά τον τραυματισμό και του Μπατίστ, δεν αποκλείεται ο Μήτσος στο ματς κόντρα στον Άρη να παίξει και πεντάρι!

Αρχικά, ο βοηθός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε για την απόφαση των Σλοβένων να κάνουν φάουλ, ενώ ήταν 4 πόντους μπροστά στο τέλος.

«Είχε ζητήσει ο Ζντοβντς να γίνει φάουλ μόνο αν η μπάλα πάει στον στον Περπέρογλου επειδή δεν είχε καλά ποσοστά, αλλά δεν κατάλαβαν σωστά τις οδηγίες και έκαναν φάουλ στον Διαμαντίδη. Γενικά όμως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν κάνεις φάουλ».

Γενικότερα για την αντίπαλο των «πρασίνων» είπε:

«Ξέραμε ότι η Ολίμπια διαθέτει ένα πολύ υγιές σύνολο. Πέρασαν δυσκολίες, αλλά αναγεννήθηκαν. Έχουν ένα εκπληκτικό ποιντ γκαρντ, τον Ιλιέφσκι, που δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Βοήθησε πολύ τους συμπαίκτες του. Το σύνολό τους είναι νεανικό και έχει ενθουσιασμό, ενθουσιώδες κοινό και αξίζουν που περνούν στην επόμενη φάση».

Για την παρουσία των παικτών της ομάδας, πρόσθεσε:

«Η ποιότητα των παικτών μας, όπως χθες του Διαμαντίδη μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη που στη συνέχεια θα αποδειχθεί πόσο σημαντική είναι. Καταλυτικός ήταν ο Φώτσης με καλά στατιστικά, 9 ριμπάουντ, πέτυχε πόντους, πήρε το καθοριστικό ριμπάουντ. Είχαμε την επάνοδο του Ντρου που προερχόταν από τραυματισμό, ενώ και ο Περπέρογλου έπαιζε με πυρετό».

«Θεωρητικά όλα μπορούν να συμβούν, Έχουμε δύο παιχνίδια. Το επόμενο ματς με την Εφές για τους Τούρκους είναι τελικός, όπως ήταν για την ΤΣΣΚΑ όταν παίξαμε εκεί. Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Είχαμε και χθες την ατυχία με τον Μπατίστ, έχουμε πρόβλημα με τον Μάριτς που όμως θα είναι έτοιμος για το ματς της Ευρωλίγκας».

Βέβαια, οι δύο σέντερ δεν θα είναι στη διάθεση του «τριφυλλιού» για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, όμως φαίνεται ότι κ. Ιτούδης βρίσκει τη λύση στο πρόσωπο του Μήτσου:

«Ο Άρης διαθέτει καλή ομάδα, αν χρειαστεί, ίσως δούμε και τον Διαμαντίδη πεντάρι, γιατί όχι;», απάντησε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x