Ελλάδα

«Ο Παναθηναϊκός μας έδωσε ένα μάθημα»

Απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο Ρούμπεν Ντάγκλας αντικαταστάτης του Βούγιανιτς.

Απογοητευμένος από την απόδοση των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Πανιωνίου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο Ρούμπεν Ντάγκλας αντικαταστάτης του Βούγιανιτς.

«Ο κανονισμός της υποχρεωτικής συνέντευξης Τύπου είναι επίπονος για εμένα, γιατί πρέπει να πω κάτι ενώ ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε μέσα γήπεδο… Δεν είχα αυταπάτες. Ο Πανιώνιος έχει επτά παίκτες χωρίς εικόνες από μεγάλα παιχνίδια και παίκτες που πρέπει να μάθουν ότι στην ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλά και μας έδωσε ένα μάθημα. Είναι πολύ αποφασισμένος εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και το Top16», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

«Εμείς δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς. Αναρωτιέμαι πως σκέφτονται οι παίκτες μου, αναρωτιέμαι πως σκέφτονται όλοι μέσα στην ομάδα… Ο Πανιώνιος έχει φανέλα, όνομα, ιστορία… Είμαι μια άσχημη μέρα στην ιστορία του… Μπήκαμε χαλαροί και χωρίς συγκέντρωση και αναρωτιέμαι αν με αυτή την ποιοτική ομάδα είσαι τόσο χαλαρός, τότε τι μπορείς να προσδοκείς… Ελπίζω να το χρησιμοποιήσουμε ως μάθημα. Έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες αρχής γενομένης με τον Ηρακλή… Είναι πάντως μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη, ειδικά σε εμένα…».

Σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση του Μίλος Βούγιανιτς για την Παρτιζάν και τον αντικαταστάτη του, αποκάλυψε: «Ο Βούγιανιτς φεύγει και το μυαλό του είναι στην Παρτιζάν. Το θέμα όμως είναι ποιος θέλει να έρθει στην ομάδα. Αυτή την εποχή όλοι οι ποιοτικοί παίκτες έχουν ομάδα. Ο Ντάγκλας είναι μια περίπτωση. Θα δούμε. Εμείς οι προπονητές της Α1, πλην του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, θα πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις. Οι προπονητές στην Ελλάδα πρέπει να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο. Κανείς δεν θέλει να δουλέψει στην Ελλάδα.

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε ο Στέλιος Ιωάννου, τονίζοντας: «Μπήκαμε πολύ χαλαροί στο γήπεδο χωρίς συγκέντρωση και με ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός το πληρώνεις αυτό. Ήταν μια άσχημη μέρα και ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα».

Παναγιώτης Βανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x