Ελλάδα

Τέπιτς: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Αποφασισμένοι για νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μιλένκο Τέπιτς στην εφημερίδα «Πράσινη».

Αποφασισμένοι για νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μιλένκο Τέπιτς στην εφημερίδα «Πράσινη».

«Στο ΟΑΚΑ δεν είχαμε παίξει πολύ καλά. Γενικά η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα. Πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση κι έχουμε δείξει στα δύσκολα ματς πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Νομίζω πως το ματς αυτό είναι τελείως διαφορετικό και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ. Πρέπει να έχουμε δύναμη, ενέργεια και συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε κανέναν και τίποτα να φοβηθούμε. Είμαστε πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι», δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ.

Για τη σημασία του αγώνα ανέφερε: «Πάντα τα ματς αυτά είναι ξεχωριστά και με μεγάλη σημασία. Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι, καθώς θα δώσει είτε σε μας είτε στον Ολυμπιακό το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Αυτό θα είναι μία βοήθεια στους τελικούς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου εξασφαλίζει 100% το πρωτάθλημα. Έχουμε δει άλλωστε πως οι έδρες σπάνε».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, απάντησε: «Ξέρουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι εχθρική, αλλά για μας αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε εκεί».

Τέλος, για τη δική αγωνιστική κατάσταση είπε: «Νιώθω καλά κι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου με κάθε τρόπο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, ώστε να φύγουμε νικητές από την έδρα των αντιπάλων μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x