Ελλάδα

Σπανούλης: «Να υπάρχουν ίδια κριτήρια»

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε κι εμείς παίκτες και δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με τόσους καλούς δημιουργούς που έχουμε να σουτάρουμε εμείς 9 και ο Παναθηναϊκός 31 βολές. Εκνευριστήκαμε και ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Εύχομαι στο ματς στο ΣΕΦ να πάρουμε κι εμείς τα φάουλ που παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας φοβούνται να παίξουν άμυνα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει ξύλο», τόνισε.

«Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως όλα τα υπόλοιπα. Στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Ήρθαμε για να νικήσουμε, ξέραμε πως η τρίτη περίοδος είναι η καλύτερη του Παναθηναϊκού όλη τη χρονιά. Σε κάποια σημεία δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, ίσως παρασυρθήκαμε από την άμυνα του Παναθηναϊκού. Θα παλέψουμε για να μειώσουμε και να ξανάρθουμε εδώ πέρα», πρόσθεσε.

Όσο για το επεισόδιο με τον Κώστα Τσαρτσαρή, είπε: «Στη φάση του Τσαρτσαρή ίσως να μην αντέδρασε και τόσο σωστά. Ήταν μία κακή στιγμή. Δεν έχω κάτι με τον Κώστα. Είμαστε φίλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x