Ελλάδα

Τεόντοσιτς: «Λυπάμαι που δεν πήρα το πρωτάθλημα» (audio)

Με μία αίσθηση πικρίας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για χάρη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, παρουσιάστηκε πικραμένος που δεν πήρε πρωτάθλημα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, αλλά δήλωσε πως «πάω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες».

Με μία αίσθηση πικρίας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για χάρη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ, στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης της εθνικής ομάδας της χώρας του εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, παρουσιάστηκε πικραμένος που δεν πήρε πρωτάθλημα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, αλλά δήλωσε πως «πάω σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες».

Ακούστε τις δηλώσεις του διεθνούς άσου




Τη συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τεόντοσιτς μιλώντας στα σερβικά ΜΜΕ.

«Eζησα για τέσσερα χρόνια στην Αθήνα. Στον Ολυμπιακό έγινα ένας πραγματικός παίκτης. Πήρα τόσα πολλά από αυτή την ομάδα και το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να ανταποδώσω κάτι, ήταν να πάρω ένα πρωτάθλημα. Αλλά, δεν τα κατάφερα. Τώρα, πάω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία έχει μεγάλες φιλοδοξίες όπως κι εγώ. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ δίπλα στον πολύ καλό μου φίλο, Νέναντ Κρστιτς», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον Ντούντα, αλλά δεν υπήρχε τρόπος να παραμείνω στον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του -μάλλον- θέλησε να το αποφύγει κι απάντησε: «Νομίζω πως το συμβόλαιο θα είναι για τρία χρόνια. Πιστέψτε με, ακόμη και εγώ δεν ξέρω».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τεόντοσιτς θα υπογράψει για τρία χρόνια έναντι 1,9 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως με τους πρωταθλητές Ρωσίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x