Ελλάδα

Τσαρτσαρής: «Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε»

Στα λάθη τα οποία έγιναν τόσο στον επιθετικό τομέα όσο και χαμένα επιθετικά ριμπάουντ και τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τους «ερυθρόλευκους», στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα πρέπει να ανασυνταχθούν ενόψει του δεύτερου ματς προκειμένου να κάνουν το 1-1 στη σειρά.

Στα λάθη τα οποία έγιναν τόσο στον επιθετικό τομέα όσο και χαμένα επιθετικά ριμπάουντ και τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τους «ερυθρόλευκους», στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Ο φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα πρέπει να ανασυνταχθούν ενόψει του δεύτερου ματς προκειμένου να κάνουν το 1-1 στη σειρά.

«Ήταν ένα ματς το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ. Κάναμε πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση και ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε», είπε ο Τσαρτσαρής και πρόσθεσε: «Στο επόμενο ματς θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε αυτά τα λάθη να ισοφαρίσουμε τη σειρά και ελπίζουμε να δείξουμε περισσότερη ενέργεια από ότι σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x