Ελλάδα

«40 χρόνια… δύσκολο να φύγεις»

Το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό υποσχέθηκε πως θα κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την για την παραμονή της στην ΚΑΕ. «Είμαστε 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσεις να φύγεις από τη δουλειά αυτή», τόνισε. «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσουμε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», πρόσθεσε.

Το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό υποσχέθηκε πως θα κάνει ο Παύλος Γιαννακόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της οικογένειας για την παραμονή της στην ΚΑΕ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πανηγυρίζει για την απόφαση αυτή. «Θα το δούμε αυτό, εντάξει…», αρκέστηκε να πει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ενώ ερωτηθείς αν είναι οριστική η απόφαση απάντησε: «Σχεδόν…». Πάντως στη συνέχεια έσπευσε να καθησυχάσει τους φίλους του «τριφυλλιού» λέγοντας: «Είμαστε 40 χρόνια στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσεις να φύγεις από τη δουλειά αυτή».

Παράλληλα δεσμεύτηκε πως «… θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον Παναθηναϊκό». Κάτι που-προφανώς-συνεπάγεται και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες», είπε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x