Ελλάδα

Στα «πράσινα» ο Ούκιτς!

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόκο Ούκιτς, καθώς ο Κροάτης πλέι μέικερ συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους», με την ΚΑΕ να των δύο πλευρών. Με 800.000 ευρώ ετησίως θα αμείβεται ο 27χρονος γκαρντ στη διετή συνεργασία του με τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ρόκο Ούκιτς, καθώς ο Κροάτης πλέι μέικερ συμφώνησε σε όλα με τους «πράσινους», με την ΚΑΕ να ανακοινώνει και επίσημα το «γάμο» των δύο πλευρών. Με 800.000 ευρώ ετησίως θα αμείβεται ο 27χρονος γκαρντ στη διετή συνεργασία του με τους Κυπελλούχους Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε με άκρα μυστικότητα και «έκλεισε» τον Ούκιτς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Φενερμπαχτσέ μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τους Τούρκους. Ο ατζέντης του παίκτη ζητούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο, ωστόσο η φόρμουλα βρέθηκε σε ένα μικρότερο ποσό, καθώς ήταν αμοιβαία η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν.

Πλέον, ο Εξάστερος κλείνει μια… τρύπα στους γκαρντ, καθώς ο Ούκιτς αναμένεται να πλαισιώσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στις θέσεις των «κοντών». Η Ούνιξ Καζάν που έχει βαλθεί να πάρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είχε κινηθεί για την περίπτωση και του Ούκιτς, κάνοντας καλύτερη οικονομικά πρόταση, ωστόσο ο παίκτης ήθελε να αγωνιστεί σε μια σπουδαιότερη ομάδα, όπως και έγινε.

Oι «πράσινοι» επικεντρώνονται πλέον στα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα», κυρίως στη θέση «3», με τους διοικούντες του «τριφυλλιού» να περιμένουν τις απαντήσεις τόσο του Στράτου Περπέρογλου, όσο και του Γιόνας Μασιούλις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x