Ελλάδα

Kαστρίτης: «Δείξαμε τη δύναμή μας, πάμε στην Πάτρα να κερδίσουμε τη σειρά»

Ο προπονητής του Άρη εξέφρασε την ικανοποίησή του από την επικράτηση της ομάδας του επί του Προμηθέα Πάτρας και την ισοφάριση της σειράς.

Παρά την επιστροφή του Προμηθέα από το -26 και το buzzer beater του Χέιλ από το κέντρο που έστειλε το ματς στην παράταση, ο Άρης νίκησε 89-85 και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.

Μετά την αναμέτρηση, ο Γιάννης Καστρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του και δήλωσε πως πιστεύει στην ομάδα του και στην πρόκριση, παρόλο που το τρίτο ματς θα λάβει χώρα στην Πάτρα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Για εμάς οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, εξαιτίας των πολλών διακοπών στο πρωτάθλημα. Ειδικά στην διαδικασία των play off οι αθλητές δυσκολεύονται πολύ να ανταποκριθούνε με αυτή την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο αυτή τη στιγμή, είναι πως οι παίκτες δεν βιάζονται να φύγουν και θέλουν να παίξουν όσο περισσότερα παιχνίδια. Το σημερινό παιχνίδι έδειξε την δύναμη της ομάδας, που μπορεί να αντιδράσει σε δύσκολες καταστάσεις. Θα πάμε στην Πάτρα να τα δώσουμε όλα και να κερδίσουμε την σειρά. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά τον κόσμο, για την βοήθεια που μας έδωσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x