Ελλάδα

Stoiximan Basket League: Δυνατά ματς σε ΣΕΦ και Πάτρα

Με τις δυνατές αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin και Προμηθέας Πάτρας-Άρης, συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Β’ Φάσης της Stoiximan Basket League.

Αφιερωμένη στο Top 6 της Stoiximan Basket League είναι η Κυριακή (7/4).

Η δεύτερη αγωνιστική περιλαμβάνει δύο δυνατές αναμετρήσεις, με τη πρώτη χρονικά να είναι αυτή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι bwin, το μεσημέρι (15:00) στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 21-2, ενώ από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο 16-7. Από ‘κει και πέρα, αμφότεροι ξεκίνησαν με νίκη σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 85-77 του Άρη, ενώ οι Περιστεριώτες νίκησαν 98-90 τον Κολοσσό Ρόδου.

Στο μεταξύ και οι δύο είχαν εκτός έδρας ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πριν τη μεταξύ τους συνάντηση. Ο Ολυμπιακός έρχεται από τη νίκη με σκορ 89-86 απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, μέσα στο Βελιγράδι, για την Ευρωλίγκα. Αντίθετα, το Περιστέρι bwin δεν είχε ανάλογο αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκε 89-78 στη Βόννη, για τον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είναι πολύ πιθανό ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς της Ευρωλίγκας κόντρα στη Βιλερμπάν.

Στις 20:15 ξεκινάει το δεύτερο ματς της ημέρας, με τον Προμηθέα να υποδέχεται τον Άρη, στο «Δ. Τόφαλος». Οι Πατρινοί, οι οποίοι είναι στο 13-9, θα κάνουν πρεμιέρα στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος, καθώς αναβλήθηκε το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν 85-77 από τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ και έχουν υποχωρήσει στο 12-11.

Ωστόσο, ο Προμηθέας θα έχει μία σχετική κόπωση, καθώς πριν από μερικές ημέρες είχε το εκτός έδρας ματς με την Ουνικάχα, όπου έχασε 67-54 στη Μάλαγα, στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League. Από ‘κει και πέρα, οι Πατρινοί ενισχύθηκαν πρόσφατα με την απόκτηση του Μπράις Χάμιλτον, αλλά είναι άγνωστο εάν θα κάνει το ντεμπούτο του ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ. Στον αντίποδα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα μεταβεί στην Πάτρα με 13 παίκτες, με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να παραμένει ο μοναδικός απών.

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης:
Play Out
Σάββατο, 6/4
Λαύριο-ΠΑΟΚ
Απόλλων Πατρών-ΑΕΚ Betsson (20:15)

Δευτέρα, 8/4
Μαρούσι-Καρδίτσα (20:15)

Top 6
Κυριακή, 7/4
Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin (15:00)
Προμηθέας Πάτρας-Άρης (17:15)

Δευτέρα, 8/4
Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός AKTOR (17:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x