Ελλάδα

AEK Betsson BC: Πληρώθηκαν οι οφειλές και επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες

Μετά και τη νέα αποχή των παικτών, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, κατέβαλε μέρος των οφειλών, ώστε να επιστρέψουν άμεσα στις ομαδικές προπονήσεις.

Λύση, έστω και προσωρινού χαρακτήρα, έδωσε για ακόμα μία φορά ο Μάκης Αγγελόπουλος, στα πολλά εσωτερικά ζητήματα που ταλανίζουν την φετινή AEK Betsson BC.

Συγκεκριμένα, μετά τη νέα αποχή των παικτών από τις ομαδικές προπονήσεις - τρίτη φορά προβαίνουν σε αυτή την ενέργεια τον τελευταίο μήνα - λόγω οφειλών και καθυστερήσεων στις πληρωμές, ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, κατέβαλε μέρος των δεδουλευμένων , αλλά και τη δόση που έπρεπε να δοθεί.

Όπως συνέβη λοιπόν και στις δύο προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα, αναμένεται οι παίκτες να λύσουν το «εμπάργκο» της αποχής και να επιστρέψουν άμεσα στις προπονήσεις στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, μόλις φυσικά δουν τα χρήματά τους στον λογαριασμό τους.

Να θυμίσουμε πως ανάμεσα στους παίκτες, υπήρξε ακόμα και η σκέψη να μην κατέβουν στα ματς των playoffs με αντίπαλο τον Ολυμπιακό - δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ημερομηνίες -, αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x