Ελλάδα

«Άγκυρα» στο λιμάνι

Το ήθελαν πολύ και οι δύο πλευρές. Και ο Βαγγέλης Μάντζαρης και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Έτσι και έγινε. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας για το νέο συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με τον Ολυμπιακό.

Η γνωστοποίηση της συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Βαγγέλη Μάντζαρη έκλεισε μια βασική εκκρεμότητα του ρόστερ των «ερυθρολεύκων» εν όψει της νέας σεζόν.

Αλλά και των επόμενων ετών, μιας και ο διεθνής γκαρντ ρίχνει «άγκυρα» στο λιμάνι, τουλάχιστον ως το 2017. Νέο τριετές συμβόλαιο με βελτιωμένες αποδοχές η ανταμοιβή του.

Η πρώτη συνάντηση

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, χωρίς τότε να προκύψουν θετικές εξελίξεις. Χωρίς αυτό να προϊδεάζει για αποχώρηση του παίκτη. Ήταν γνωστή άλλωστε η θέληση και των δύο πλευρών να συνεχίσουν για πολλά χρόνια μαζί.

Τουρκία και Παναθηναϊκός

Ένα ταξίδι στην Τουρκία -που ουδεμία σχέση είχε με το μέλλον του- δημιούργησε σενάρια που περιλάμβαναν την Γαλατάσαραϊ και την Εφές Αναντολού. Η μοναδική όμως πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ ήταν από τον Παναθηναϊκό! Με τη γνωστή κατάληξη…

Οι οικονομικοί όροι

Η διαφορά στο οικονομικό σκέλος, γεφυρώθηκε. Από εκεί που αμειβόταν με 200.000 ευρώ ετησίως, συμφώνησε για νέο τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x