Ελλάδα

Άρεσαν οι... νέοι σε Μανωλόπουλο

Ικανοποιημένος απ' την εικόνα του Παναθηναϊκού, αλλά και τα όσα έδειξαν οι δύο νέοι (Κούπερ-Μόργκαν) και οι δύο μικροί (Παπαγιάννης, Λούντζης) δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Σύνθημα για τη συνέχεια.

Με πολύ θετικό μάτι είδε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την πρόκριση απέναντι στον Κολοσσό ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του τριφυλλιού και στάθηκε κυρίως στην εικόνα των Κούπερ-Μόργκαν και Παπαγιάννη-Λούντζη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανωλόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη, όπως και στον Κολοσσό διότι φέτος έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και τους αξίζουν μπράβο. Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, παρά τα προβλήματα που είχαν, ήρθαν σήμερα κι έπαιξαν καλό μπάσκετ δεδομένου των απουσιών. Εμείς είχαμε μια ευκαιρία να δώσουμε περισσότερο χρόνο σε Κούπερ και Μόργκαν, να προσπαθήσουμε να τους εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί δεν είναι εύκολο να έρχονται δύο παίκτες στο τέλος της χρονιάς και να αποδώσουν όσο πιο καλά μπορούν. Δώσαμε χρόνο και στους μικρούς, Λούντζη, Παπαγιάννη και νομίζω έπαιξαν καλά, βάσει των όσων τους ζητήσαμε και άφησαν καλές εντυπώσεις. Προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια, να δουλέψουμε σκληρά, να βελτιωθούμε και να είμαστε πανέτοιμοι».

Από πλευράς παικτών, ο Ντι Τζέι Κούπερ είπε: «Ήμασταν απογοητευμένοι που χάσαμε το προηγούμενο παιχνίδι και βγήκαμε στο παρκέ για να κερδίσουμε. Αυτό έπρεπε να κάνουμε...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x