Ελλάδα

Αυτά κράτησε ο Σφαιρόπουλος

Το ματς με τον Αρκαδικό δεν σηκώνει μεγάλη ανάλυση για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε βελτίωση και κράτησε πράγματα που του άρεσαν σε άμυνα και επίθεση.

Θετικά συμπεράσματα τόσο στο αμυντικό (οι 15 πόντοι παθητικό στο πρώτο μέρος για παράδειγμα), όσο και στο επιθετικό κομμάτι (κυκλοφορία μπάλας, αυτοματισμοί) διέκρινε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρκαδικού, με τον Έλληνα κόουτς να περιμένει ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης απ’ το ματς με την Αρμάνι.

Οι δηλώσεις Σφαιρόπουλου στην κάμερα του OTE

«Είναι ένα παιχνίδι που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Χρησιμοποιήσαμε όλους τους διαθέσιμους παίκτες και είναι μια καλή εμφάνιση που ξεκίνησε από την άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος με τους 15 πόντους που δεχθήκαμε στο πρώτο μέρος. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε, εντάξει φυσιολογικό ήταν. Όταν δέχεσαι συνολικά 44 πόντους, είσαι ευχαριστημένος με αυτό το κομμάτι.

Στην επίθεση βρήκαμε τους αυτοματισμούς που μας έλειψαν στα προηγούμενα ματς, είχαμε καλές προσπάθειες, κυκλοφορήσαμε αρκετά σωστά την μπάλα και θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι όσο κυλά ο χρόνος. Χρειάζεται να παίζουμε καλή άμυνα σε όλα τα παιχνίδια, είτε θεωρείται εύκολο, είτε δύσκολο. Ουσιαστικά σήμερα προετοιμαστήκαμε για να πάμε στο Μιλάνο, όπου θέλουμε να παίξουμε ένα αντίστοιχα καλό ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x