Ελλάδα

Έξαλλος ο Αταμάν: «Κερδίσαμε από τύχη, απαράδεκτη εικόνα - Ο Βιλντόσα δεν μπορεί να πάρει χρόνο με τέτοια εμφάνιση»

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στον Κολοσσό και ξέσπασε στις δηλώσεις του, μιλώντας με πολύ αρνητικά λόγια για τον Λούκα Βιλντόσα συγκεκριμένα.

Με τον Μάριους Γκριγκόνις να βάζει 23 πόντους και μεγάλα σουτ, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβίωσε στο «θρίλερ» της Ρόδου κόντρα στον τρομερό Κολοσσό, νικώντας με 79-74.

Μετά την αναμέτρηση, ο έξαλλος Εργκίν Αταμάν ξέσπασε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι. Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός μίλησε συγκεκριμένα για τον Λούκα Βιλντόσα, τονίζοντας πως ο Αργεντινός δεν μπορεί να πάρει χρόνο στην Ευρωλίγκα με τέτοιες εμφανίσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 23 λεπτά συμμετοχής, ο Βιλντόσα είχε 3 πόντους με 1/7 εντός πεδιάς, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 λάθος.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Έπρεπε να παλέψουμε όσο περισσότερο γίνεται. Ήταν απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι Ο Παναθηναϊκός νίκησε χάρη στην τύχη στο τέλος. Πρέπει να κάνω παράπονα για ορισμένους παίκτες, όπως ο Βιλντόσα. Έδειξε ότι δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην EuroLeague με τέτοια εμφάνιση. Επίσης η απόδοση του Μήτογλου έχει πέσει. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και EuroLeague είναι γελασμένος. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x