Ελλάδα

Εθνική μπάσκετ: «Έφυγαν» 5.000 εισιτήρια για Τσεχία!

Σε ρυθμούς... sold out κινείται η προπώληση για το Ελλάδα-Τσεχία την Παρασκευή για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025.

Ο κόσμος αγκαλιάζει και πάλι την Εθνική ομάδα μπάσκετ, στη νέα προσπάθεια που κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ, ήδη έχουν διατεθεί 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Παρασκευής απέναντι στην Τσεχία (21:00), που θα γίνει στο ΣΕΦ. Η προπώληση συνεχίζεται ηλεκτρονικά, τα εισιτήρια τιμώνται από 10 ως 200 ευρώ και είναι πιθανό-με τέτοιους ρυθμούς προπώλησης-ακόμη και το sold out. Άλλωστε τόσο η παρουσία του Kill Bill, όσο και η συμμετοχή παικτών Ευρωλίγκας, καθιστά πολύ ελκυστικό το παιχνίδι για το κοινό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

Εθνική Ανδρών έκανε την πρώτη της προπόνηση στο ΣΕΦ, εκεί όπου για μια ακόμη φορά θα έχει , όπως όλα δείχνουν την θερμή συμπαράσταση και των φιλάθλων! Τα πρώτα 5.000 εισιτήρια για τον αγώνα με την Τσεχία έχουν ήδη διατεθεί και η προπώληση συνεχίζεται!

Η επίσημη αγαπημένη κάνει το πρώτο της βήμα προς το Ευρωμπάσκετ απέναντι στην Τσεχία την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», με τον Βασίλη Σπανούλη για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου της. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Χάγη, όπου θα αναμετρηθεί με την Ολλανδία (26/2) με το πρώτο «παράθυρο» της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025 να κλείνει.

Μπορείτε να κλείσετε κι εσείς την δική σας θέση δίπλα στην Εθνική Ελλάδας με ένα «κλικ» ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x