Ελλάδα

Ικανοποιημένος ο Σφαιρόπουλος

Συμπεράσματα για τη συνέχεια έβγαλε απ’ τη σειρά με τον Κόροβο Αμαλιάδας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, που έστειλε μήνυμα ενόψει Άρη κι εκθείασε τους νεοφώτιστους για την πορεία τους.

Ικανοποίηση έφεραν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο τα δύο πρώτα ματς του Ολυμπιακού στα πλέι οφ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και πλέον περιμένει ανάλογη συνέχεια για να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος.

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου και τον κόουτς, τον Χάρη Μαρκόπουλο, για την πολύ καλή σεζόν που είχαν φέτος. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια, ως νεοφώτιστη ομάδα μπήκε στα Play off και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί και σήμερα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Γενικά κάναμε καλή σειρά. Ήταν σημαντικά ματς για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και πλέον αφοσιωνόμαστε στα παιχνίδια με τον Άρη που είναι πολύ σημαντικά», τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Από πλευράς παικτών, ο Όλιβερ Λαφαγιέτ σχολίασε: «Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και παίξαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γενικά, είχαμε καλή άμυνα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, να τον διατηρήσουμε και να φτάσουμε ως το τέλος γιατί ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x