Ελλάδα

Καστρίτης: «Τεράστια εμπιστοσύνη στα παιδιά»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε μετά την ήττα του Αρκαδικού ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος τόνισε πως σύντομα θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα για τους νεοφώτιστους.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του έχει ο Γιάννης Καστρίτης, όπως δήλωσε μετά την ήττα του Αρκαδικού από τον Ολυμπιακό. «Παιχνίδι που δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής», ήταν το σχόλιο του Χριστόφορου Στεφανίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε πόσο δύσκολα παιχνίδια είναι αυτά για τις ομάδες της δικής μας δυναμικής. Βρισκόμαστε ακόμα στη φάση που χτίζουμε το ρόστερ μας και ψάχνουμε να βρούμε “χημεία”. Θέλαμε να τεστάρουμε τι μπορούμε να κάνουμε σωστά απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανταποκριθήκαμε καλά και ιδιαίτερα στο δεύτερο δεκάλεπτο. Μετά είχαμε καλύτερη αμυντική διάθεση και διαβάσαμε κάποιες καταστάσεις καλύτερα. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στα παιδιά και τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις. Η εικόνα δεν αποτυπώνεται στο γήπεδο, αλλά νομίζω πως σύντομα θα έρθουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις που θέλουμε».

Από την πλευρά του, ο Χριστόφορος Στεφανίδης είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που δε χρήζει ιδιαίτερης κριτικής. Θέλαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν καταστροφικό το δεύτερο δεκάλεπτο και αυτό μας προβληματίζει γιατί αντί να αντιδρούμε, συνεχίζουμε να πηγαίνουμε άσχημα. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος. Πλέον κοιτάμε το ματς με το Ρέθυμνο στο γήπεδό μας που είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά πρέπει να βρούμε νίκες. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που με κάλεσαν στη προετοιμασία το καλοκαίρι που δεν είχα ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x