Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Δεν κοντρολάραμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ»

Ο Άρης Λυκογιάννης συνεχάρη το Λαύριο για τη νίκη επί του Κολοσσού και ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα του γνώρισε βαριά ήττα.

Σε δύο στοιχεία στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης αναφερόμενος στους λόγους που ο Κολοσσός γνώρισε την ήττα με 80-62 από το Λαύριο.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του έχασε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ με αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά και δίκαια να γνωρίσει την ήττα, ενώ σχολίασε: «έδειξαν μεγαλύτερη θέληση μεγαλύτερο πάθος και κέρδισαν δίκαια».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη τους. Νομίζω τα δύο πράγματα που είχαμε πει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο έλεγχος του ρυθμού και ο έλεγχος του ριμπάουντ είναι δύο πράγματα τα οποία δεν μπορέσαμε να τα κοντρολάρουμε. Με αποτέλεσμα να χάσουμε το μυαλό μας να ανοίξει η διαφορά και το Λαύριο να φτάσει δίκαια στο τέλος στη νίκη.

Θεωρώ ότι για δεκαπέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σε εκείνο το χρονικό σημείο την πολύ μεγάλη διαφορά που υπήρχε στα φάουλ, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 22-6 ελεύθερες βολές και γενικά υπάρχει μια δυσανάλογη διαφορά, όταν μία ομάδα σαν το Λαύριο βρίσκει ένα καλό τρίλεπτο για να επιβάλει το ρυθμό της να βρει κάποια σουτ και να ανοίξει την διαφορά μετά δεν είναι και πολύ εύκολο να επιστρέψεις στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν απόλυτα έδειξαν μεγαλύτερη θέληση μεγαλύτερο πάθος και κέρδισαν δίκαια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x