Ελλάδα

Μάντζαρης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Χαρούμενος για το break της έδρας και παράλληλα προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας των τελικών εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Τίποτα δεν κρίθηκε στη σειρά των τελικών, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στις λύσεις που είχε η ομάδα του Μπαρτζώκα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και κατάφερε να σπάσει την έδρα των «πράσινων».

Αναλυτικά:

«Μεγάλη νίκη, είχε 25 σερί αγώνες ο Παναθηναϊκός και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει», ήταν αρχικά τα λόγια του παίκτη των Πειραιωτών.

Για το κλειδί της νίκης: «Ο πλουραρισμός, η άμυνα, οι σωστές επιθέσεις. Βγάλαμε σωστά σουτ και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να επιβάλει το ρυθμό του. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος».

Στη συνέχεια ο διεθνής γκαρντ δήλωσε: «Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 ματς και έχεις την πίεση να κερδίσεις, υπάρχει άγχος. Δείξαμε όμως χαρακτήρα όταν πλησίασαν και πήραμε το παιχνίδι».

«Αν είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός είναι η άμυνα. Και εμείς κάναμε καλές επιλογές. Τα βάλαμε σήμερα και κερδίσαμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x