Ελλάδα

Ξέσπασμα ΜακΡέι για τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ: «Φίλε, είναι τρομερά εκνευριστικό...»

Το δικό του μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson BC αναφορικά με την αποχή των παικτών λόγω οφειλών, έστειλε μέσω των social media ο Τζόρνταν ΜακΡέι.

Φανερά απογοητευμένος, αλλά και αναστατωμένος με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στις τάξεις της ΑΕΚ Betsson BC, εμφανίστηκε ο Τζόρνταν ΜακΡέι.


Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την είδηση πως οι παίκτες της «Ένωσης» προέβησαν σε νέα αποχή, αφού δεν τους καταβλήθηκε η δεύτερη δόση των οφειλών την Παρασκευή, όπως τους είχε υποσχεθεί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Αμερικανός γκαρντ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Με μια... λακωνική, αλλά άκρως καυστική ατάκα, ο πρώην ΝΒΑερ σχολίασε την όλη κατάσταση που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντας στο Twitter: «Φίλε, είναι τρομερά εκνευριστικό...».


Αξίζει να σημειωθεί πως Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ξένοι αθλητές έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην κατέβουν στο αυριανό ντέρμπι «δικεφάλων» με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων, και ως εκ τούτου ίσως να χρειαστεί να αντικατασταθούν από παίκτες της εφηβικής ομάδας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x