Ελλάδα

Μέξας: «Βρισκόμαστε κοντά στην παραμονή»

Στο πόσο μεγάλη ήταν η νίκη του Λαυρίου επί της Καρδίτσας στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά τη νίκη επί της θεσσαλικής ομάδας στα ανατολικά προάστια.

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως οι παίκτες του Λαυρίου έκαναν κατάθεση ψυχής κόντρα στην Καρδίτσα και πήραν μια νίκη παραμονής στη Stoiximan Basket League, τους έδωσε συγχαρητήρια, τους ζήτησε να έχουν διάθεση και κίνητρο στα υπόλοιπα ματς της κανονικής περιόδου για να έρθει η εξασφάλισή της κι αφιέρωσε τη νίκη στον τραυματία Κωστή Γόντικα.

Αναλυτικά: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη σε ένα ματς που θέλαμε πάρα πολύ και μας φέρνει πολύ κοντά στον στόχο που θέλουμε, την παραμονή μας στην κατηγορία. Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής σήμερα. Ήταν συγκλονιστικό το πως έπαιξαν και στις δύο πλευρές του παρκέ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Πρέπει να συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια ακόμα, θέλουμε την ίδια διάθεση και το ίδιο κίνητρο και να πετύχουμε και τη νίκη που θέλουμε για να παραμείνουμε θεωρώ και μαθηματικά στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον κόσμο. Είναι μια νίκη που είναι αφιερωμένη στον άτυχο της παρέας μας, τον Κωστή Γόντικα, στον οποίο ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα και άξια έχει κάνει αυτές τις νίκες που έχει κάνει στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x