Ελλάδα

Μέξας: «Κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση»

Στην κακή εμφάνιση των παικτών του Ηρακλή στα τρία τελευταία δεκάλεπτα απέδωσε ο Κώστας Μέξας την ήττα των «κυανόλευκων» από τη Λάρισα.

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως ο Ηρακλής έχασε ένα ματς που δεν έπρεπε με τίποτα από τη Λάρισα και αυτό οφείλεται στα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα λάθη στην επίθεση, το άγχος και τους τραυματισμούς, ζητώντας οι παίκτες του να «σηκώσουν κεφάλι».

Αναλυτικά: «Δύσκολο βράδυ, καθώς χάσαμε αγώνα που δεν έπρεπε να χάσουμε και τα προβλήματά μας δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, με εξαίρεση το τελευταίο πεντάλεπτο, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, όπως και στον τομέα των ριμπάουντ, ενώ χάσαμε και το μυαλό μας στην επίθεση με πολλά λάθη.

Η πίεση που νιώθαμε, τα θέματα ασθενειών και τραυματισμών μας επηρέασαν στο να έχουμε "καθαρό" μυαλό, αν και τα λάθη μας είναι υπερβολικά. Λάθος μας το μπέρδεμα στη φάση του αντιαθλητικού. Πρέπει να "σηκώσουμε κεφάλι", να δουλέψουμε σωστά όλη την εβδομάδα και να πάμε στην Πάτρα, ώστε να πάρουμε μία σημαντική νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x