Ελλάδα

Μόνο οι υπογραφές για Μάρτιν!

«Αγκαλιά» με τον Κένιον Μάρτιν ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα (λόγω και διαφοράς ώρας) αναμένεται να γίνει η ανταλλαγή συμβολαίων ανάμεσα στους δύο. Τελειώνει και του Κούπερ.

Βαλίτσες... για Ελλάδα ετοιμάζει ο Κένιον Μάρτιν σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες! Ο Παναθηναϊκός και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ τα ‘χουν βρει σε όλα και φαίνεται πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ντυθεί ο παίκτης στα πράσινα.

Εξ’ αρχής οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν στον 37χρονο αστέρα πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα και ο τελευταίος έδωσε το «ok» για να προχωρήσει το deal και να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη που εκτιμάται πως τα ξημερώματα Κυριακής (ελέω και της διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ) οι δύο πλευρές θα ανταλλάξουν συμβόλαια, προκειμένου να πάρει και επίσημη μορφή η συμφωνία τους.

Εφόσον λοιπόν κυλήσουν όλα ομαλά και συμβεί αυτό, τότε στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, ο άλλοτε συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται στην χώρα μας για να «κλειδώσει» οριστικά η μεταγραφή και να αποτελέσει τον αντί-Γκιστ στην προσπάθεια του τριφυλλιού για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Ντι Τζέι Κούπερ, η υπόθεσή του εξίσου θεωρείται «τελειωμένη» και αναμένεται ουσιαστικά να πάρει την θέση του Λαουάλ στην 12άδα, προσφέροντας έξτρα λύσεις στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλησαν να κάνουν και το μεγάλο κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Καϊμακόγλου, αλλά για συγκεκριμένους λόγους αυτό «ναυάγησε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x