Ελλάδα

Μπατίστα: «Να διορθώσουμε τα φετινά λάθη»

Το αύριο οφείλει να κοιτάξει ο Παναθηναϊκός και να διορθώσει τα φετινά λάθη, σύμφωνα με τον Εστέμπαν Μπατίστα, ο οποίος πρόσθεσε πως αγαπά την Ελλάδα και θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Αν και δεν θέλησε να το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία, ο Εστέμπαν Μπατίστα χαρακτήρισε «μη φυσιολογικό» το πρόβλημα που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά με τους τραυματισμούς ο Παναθηναϊκός.

Μιλώντας μετά την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Ολυμπιακό και την απώλεια του πρωταθλήματος, ο Ουρουγουανός σέντερ έκανε λόγο για λάθη, ενώ σε ό,τι αφορά το μέλλον του στην ομάδα, αποκάλυψε πως θέλει να παραμείνει «πράσινος» προσθέτοντας πως αυτό δεν είναι μόνο δική του υπόθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη δική του παρουσία μετά από καιρό:
«Έπαιξα μετά από ένα μήνα. Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα και χάσαμε, όπως και το πρωτάθλημα. Πρέπει αν σκεφτούμε τη νέα σεζόν και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε φέτος».

Για την κακοδαιμονία του «τριφυλλιού» όλη τη χρονιά:
«Δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έγινε. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Τουλάχιστον κερδίσαμε το Κύπελλο. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, αλλά φτάσαμε στην κρίσιμη στιγμή με απουσίες και όχι σε καλή κατάσταση. Αυτά δεν έχουν σημασία πια και πρέπει να σκεφτούμε το αύριο».

Για το μέλλον του στην ομάδα:
«Δεν ξέρω... Απόψε ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι στο χέρι μου μόνο. Πέρασα πολύ καλά εδώ. Αγαπάω την Ελλάδα. Είμαι πολύ καλά σε αυτήν τη χώρα, σε αυτήν την πόλη. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά δεν είναι δική μου απόφαση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x