Ελλάδα

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν αρμόζει στην ιστορία του ΠΑΟΚ»

Ο Στάθης Νεραντζάκης εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην ήττα από την Καρδίτσα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε κάκιστη εμφάνιση και συνετρίβη με σκορ 97-78 από την Καρδίτσα στο «Γιάννης Μπορούσης», με αποτέλεσμα να κλείσει στην 9η θέση τον δεύτερο γύρο της Stoiximan Basket League.

H κακή εικόνα της ομάδας, που έφερε μάλιστα και αποδοκιμασίες από μερίδα οπαδών του «δικεφάλου του βορρά» που βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Στάθη Νεραντζάκη, ο οποίος επεσήμανε πως τέτοιες εμφανίσεις δεν αρμόζουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παρουσιαζόμαστε κατώτεροι των περιστάσεων για ένα ακόμα παιχνίδι. Η εικόνα τα λέει όλα, δεν χρειάζεται να πω κάποια λόγια. Πρέπει να αλλάξουμε σίγουρα το μυαλό μας, η εικόνα δεν είναι αυτή που πρέπει για την ιστορία του ΠΑΟΚ και για τον οργανισμό. Πρέπει να παλεύουμε».

Για την διαφορετική εικόνα της ομάδας στα 2 ημίχρονα: «Δεν μπορώ να δώσω εξήγηση, αυτό που κυριαρχεί είναι η απογοήτευση και η πικρία αυτή τη στιγμή. Συμβαίνει κάτι επαναλαμβανόμενα, έχουμε δώσει όλες τις εξηγήσεις, αλλά δεν μπορούμε να βρούμε κάτι. Η εικόνα είναι απογοητευτική».

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι ενόψει play-out: «Προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά, θα παλέψουμε μέχρι τέλους, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x