Ελλάδα

Νετζήπογλου: «Η ΑΕΚ δεν είναι για να μπαίνει στην οκτάδα, είναι πολλά παραπάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ Betsson BC μίλησε ο Όμηρος Νετζήπογλου.

Τη μαθηματική εξασφάλιση της 7ης θέσης της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League πέτυχε η ΑΕΚ Betsson BC, επικρατώντας με σκορ 99-91 του ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Όμηρος Νετζήπογλου, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα αυτό, στη φετινή σεζόν της «Ένωσης», αλλά και στους στόχους που έχει η ομάδα σαν σύλλογος.

Οι δηλώσεις του Όμηρου Νετζήπογλου:

«Ήταν "κλειδί" τα τρίποντα. Θεωρώ ότι παίξαμε πολύ καλά αμυντικά και επιθετικά. Ακολουθήσαμε σε ένα μεγάλο μέρος το πλάνο του προπονητή και πήραμε μια σχετικά εύκολη νίκη.

Έχουμε ένα θέμα στην άμυνα, είμαστε η πρώτη επιθετικά ομάδα στην Basket League, αλλά από τις χειρότερες στην άμυνα. Αυτό θα πρέπει να το δουλέψουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Η ΑΕΚ δεν είναι για να μπαίνει στην 8άδα, είναι για πολύ παραπάνω πράγματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε επαγγελματίες και κάθε μέρα θα παλεύουμε για να κερδίσουμε το κάθε ματς.

Θεωρώ πως φέτος είμαστε άτυχοι, γιατί πολλά παιδιά που είναι εκτός με τραυματισμούς μπορούσαν να δώσουν πολλά πράγματα. Είμαστε όμως επαγγελματίες και πρέπει να καλύψουμε αυτό το κενό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x