Ελλάδα

«Νίκη και για τον κόσμο που υποφέρει»

Έναν έξτρα λόγο για να νικήσει την Ισπανία θα ‘χει η Εθνική Εφήβων, σύμφωνα με τον Βασίλη Τολιόπουλο. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο νεαρός είπε ότι η ομάδα θέλει να δώσει χαρά στον κόσμο που υποφέρει.

Ως επιπλέον κίνητρο για την Εθνική Εφήβων χαρακτήρισε την κατάσταση στη χώρα ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του στο Ηράκλειο, Χρήστο Ρομπόλη, ο νεαρός πλέι μέικερ σημείωσε ότι η ομάδα θέλει να προχωρήσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να δώσει και μια χαρά στον κόσμο που υποφέρει.

Αναφερόμενος, δε, συγκεκριμένα στο παιχνίδι με την Ισπανία, σημείωσε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά εφόσον το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τα δώσει όλα, μπορεί να πανηγυρίσει μια ακόμα νίκη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Τολιόπουλος

Για το σημερινό πρωινό που είχε χαλάρωση και βόλτα: «Μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι κάτι που το χρειαζόμασταν, να βγούμε λίγο έξω να ξεσκάσουμε, να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος των παιχνιδιών. Τώρα όμως τα κεφάλια μέσα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προπόνηση και να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας στο αυριανό παιχνίδι για να νικήσουμε».

Για το παιχνίδι με την Ισπανία: «Είναι στο χέρι μας να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε. Είμαστε βέβαια και οι δυο πολύ καλές ομάδες. Η Ισπανία είναι μια ομάδα η οποία τρέχει αρκετά, έχει πολύ καλούς κοντούς. Εμείς, από την άλλη, έχουμε πλεονέκτημα στους ψηλούς και πρέπει να κοιτάξουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για το αν θα είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι ή να περιμένουμε παρατάσεις όπως την τελευταία φορά με τους Ισπανούς: «Ελπίζω να είναι εύκολο το παιχνίδι, αν και δεν το νομίζω. Εμείς πρέπει να μπούμε χωρίς άγχος και να τα δώσουμε όλα. Μακάρι να νικήσουμε, ακόμα κι αν χρειαστούν δέκα παρατάσεις».

Για τον κόσμο που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο: «Χαίρομαι πολύ που το γήπεδο, απ’ ό,τι μας έχουν πει, θα είναι γεμάτο. Είναι πολύτιμη η βοήθεια του κόσμου και ποντάρουμε και σε αυτό. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το ότι δείχνει πολύ πιο έμπειρος φέτος μετά την καλή χρονιά του με τον Κολοσσό: «Έπαιξα πολύ φέτος στον Κολοσσό και ευχαριστώ την ομάδα για αυτό. Νιώθω καλά ψυχολογικά και θέλω να συνεχίσω έτσι».

Για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα: «Είναι πολύ στενάχωρο να ακούς ότι η χώρα σου χρεοκοπεί και δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον. Εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε και γι’ αυτό, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που περνάει δύσκολα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x