Ελλάδα

Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών: Προθέρμανση ενόψει Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών για τη Stoiximan Basket League και έχει σκοπό να διατηρηθεί «ζεστός» ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων με την Μπαρτσελόνα.

Το εμπόδιο του Προμηθέα καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται (17:15, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) τους Πατρινούς στο ΣΕΦ για τη Stoiximan Basket League.

Οι Πειραιώτες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, απώλεσαν κάθε ελπίδα για κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία θα τους έδινε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει, ωστόσο, τη νίκη ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις «μάχες» με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Ευρωλίγκας, ενώ σκοπός είναι να κάνουν και διαχείριση δυνάμεων πριν τους αγώνες με τους Καταλανούς. Παράλληλα, ο 58χρονος τεχνικός θα θελήσει να δώσει ρυθμό στον Πετρούσεφ, καθώς προέρχεται από αγωνιστική απραξία.

Την ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν έδωσαν την Τετάρτη περίπου 300 οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. «Κλείστε τα αυτιά σας και συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο», ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα από τους φίλους των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x