Ελλάδα

Ούτε Γιάνκοβιτς, ούτε Μπατίστα

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν επέτρεψαν σε Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Εστέμπαν Μπατίστα να τεθούν στη διάθεση του Μανωλόπουλου για το αυριανό ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό.

«Πληγωμένος» απ’ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά με πίστη για να ξαναπάρει τα πάνω του, θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Πανελευσινιακό ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να ηγείται -για την ώρα- του τεχνικού τιμ και να παρατάσσει αύριο το τριφύλλι χωρίς δύο παίκτες.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο και ο Εστέμπαν Μπατίστα λόγω αιματώματος θα μείνουν στο… ΟΑΚΑ, όπως και οι «μικροί» Γιώργος Διαμαντάκος, Αντώνης Κόνιαρης.

Να σημειώσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε πως έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών, εξ’ ου και δεν διέθεσε εισιτήρια για τις ανάγκες του κόσμου της.

Όσον αφορά την υπόθεση προπονητή και… αντί-Γκιστ, για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα «χειροπιαστό», πέραν από φήμες που συνεχώς από πλευράς διοίκησης διαψεύδονται, θέλοντας να βάλουν «φρένο» στην ονοματολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x