Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR: Με εντεκάδα και Σαμοντούροβ κόντρα στον Άρη

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί με 11 παίκτες κόντρα στον Άρη, ένας από τους οποίους θα είναι και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR (13/05, 17:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6), σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για το Τop-6 της Stoiximan Basket League, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει ακριβώς τη θέση τους στην κατάταξη ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4 απουσίες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Κώστας Σλούκας (θλάση), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (θλάση), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (ίωση) και Κώστας Αντετοκούνμπο (οικογενειακή υπόθεση).

Για τον λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί με 11 παίκτες, ένας από τους οποίους θα είναι ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ. Ο Άρης, από την πλευρά του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κατσίβελη και τον Τζόναθαν Σταρκ. Τη θέση του τελευταίου στη 12άδα πήρε ο Έρικ Ριντ.

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού: Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μήτογλου, Μπαλτσερόφσκι, Λεσόρ, Ναν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Σαμοντούροβ

Η δωδεκάδα του Άρη: Σλαφτσάκης, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Γκάλινατ, Ριντ, Τσαχτσίρας, Καλόγηρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x